A termékek leszállítása az Ön által választottakon alapszik:

  • Az Ön által a szállítási formanyomtatványon megadott címre, a Renania Trade SRL által gondosan kiválasztott futárszolgálaton keresztül.
  • A szállítási határidő a következő:

A szállítási határidő a következő:

  1. A Renania raktáron levő termékek esetében - a rendelés visszaigazolásától számított, legtöbb 2 munkanapon belül (az átvevésnél való fizetések esetében) VAGY a Renenia bankszámlájára beérkezett fizetési visszaigazolás után a (fizetési megbízással vagy bankkártyával történő fizetés esetén) legfeljebb 2 munkanapon belül.
  2. A "RENDELÉSRE" kategőriába tartozó termékek esetében - a szállítási idő a megrendelt terméktől függően változhat, és ezt a Renenia értékesítési képviselője közölheti.

Kérjük, ellenőrizze a csomagok sértetlenségét, a futárszolgálattól való átvétel időpontjában, és ha a csomag károsodott (a felbontás/ütődés nyilvánvaló jelei mutatkoznak), kérjük, ne fogadja el.

1) Készpénz kifizetés -> A teljes összeg kifizetése lejben, a  kézbesítés időpontjában. A gyorsfutár nyugtát állít ki az átvett összegről.
2) A kártya használatával történő online fizetés -> A fizetés a bankkártya adatainak bevitelével történik a Renania Trade SRL partner bank biztonságos oldalán
3) Banki átutalás -> A kifizetés végrehajtható:
    (i) a szállítás előtt, a Renania Trade SRL által a megrendeléshez tartozó felhasználó fiókhoz kapcsolódó e-mail címre küldött pro forma számla alapján. A termékek leszállítása a proforma számlán megjelölt bankszámlán való kifizetési visszaigazolás után történik
    illetve (ii) a Renania Trade SRL által a termékek kézbesítése során kibocsátott pénzügyi számláján feltüntetett esedékesség időpontjában, amennyiben fizetési határidőt állapítottak meg.
4) Kötelezvény, amennyiben a Renania előzetesen elfogadta ezt a fizetési módot -> A helyesen kitöltött és megfelelően aláírt kötelezvényt átadják a gyorsfutárnak, aki a megrendelt termékeket szállítja