Általános kérdések

Hogyan vásárolhatok?

A termékeink megvásárlásához egyszerüen egy felhasználói fiókot kell létrehoznia az alábbi honlapon https://magazin.renania.ro/ és helyezze el megrendelését. A felhasználói fiók létrehozása és a regisztrálás ingyenes

Hogyan módosíthatom az online beküldött megrendelést?

Miután elkészült, a megrendelés automatikusan bekerül rendszerünkbe. A rendelés módosításához kérjük, lépjen  kapcsolatba velünk az alábbi telefonszámon: 0372-759-270, illetve a következő e-mail címen: comanda@renania.ro , a megrendeléstől számított legkésőbb 4 órán belül.

Hogyan fizethetek?

A megrendelésért háromféle képpen lehet kifizetni:

  1. Kártyával (Bank kártya opció), bizonságos és kezelési díj mentes minden ügyfelünk részére
  2. Készpénz kifizetés (Kifizetés átvételnél opció)
  3. Előleg kifizetés (Banki átutalás opció)

Hogyan fizethetem online a kiállított számlákat?

Amennyiben az online áruházban nem szereplő megrendelések eredményeként kiállított számlát szeretne online kifizetni, kérjük, látogasson el az alábbi linkre https://www.renania.ro/plata/

Hogyan biztosíthatom a személyes adataim védelmét?

A Renania Trade egy bejegyzett adatfeldolgozó szervezet, amely az ügyfél személyes adatait dolgozza fel, és ez biztosítja az adatok bizalmas kezelését. Ennek eredményeként az adatokat nem használják egyéb hirdetési kampányokban, és nem kerülnek nyilvánosságra.

Természetes személyként is rendelhetek?

Igen. Győződjön meg arról, hogy helyesen tölti ki a címet és telefonszámot, és élvezze az online vásárlást.

Katalógus és hírlevél

Hogyan szerezhetek meg egy Renania katalógust?

Amennyiben érdekli a termékkatalógusunk, kérjük, látogasson el a következő linkre: https://www.renania.ro/uploads/documents/catalog-renania-2018.pdf. Itt letöltheti termékkatalógusunk legújabb verzióját.

Hogyan rendelhetem meg a Renania hírlevelet?

Amennyiben szeretné megkapni legfrissebb híreinket és promócióinkat, ne felejtse el bejelölni a Hírlevél feliratkozás mezőt a felhasználói fiókjában.

Hogyan íratkozhatom le a Renania hírlevélről?

Leiratkozáshoz kérjük, jelentkezzen be fiókjába felhasználónévvel és jelszóval. Kattintson a nevére a jobb felső sarokban, majd lépjen a "Hírlevél" opcióra. Jelölje be a „nem” mezőt, maj „mentés”.

Amennyiben a leíratkozás nem sikeres, küldjön e-mailt "Leiratkozás" címmel az alábbi e-mail címre client@renania.ro és adja meg a webhelyen regisztrált e-mail címet.

Visszaküldés és csere

Visszacserélhetem a terméket, amennyiben a választott méret túl nagy/tűl kicsi?

Természetesen, de tartsa be az összes visszatérési szabályt.  Itt megtalálja őket a visszatérési űrlappal együtt, amelyet ki kell töltenie és vissza kell küldenie az áruval: https://magazin.renania.ro/adauga-retur/

Hogyan küldhetem vissza kicserélésre a megvásárolt árut?

Végrehajthatja a visszaküldést közvetlenül a saját felhasználói fiókján át Jelentkezzen be fiókjába felhasználónevével és jelszavával, majd haladjon a Megrendelés előzményekhez. Nyissa meg a megrendelést, majd nyomja meg az” gombot.

Úgyszintén kitöltheti az űrlapot, a következő link-en: https://magazin.renania.ro/adauga-retur/

Hová küldhetem a terméket kicserélésre?

Az online vásárolt árucikkeket a központi irodánk székhelyére kell visszaküldeni: 540240 Dezrobirii utca 19 szám, Tg Mures (Marosvásárhely), Mures (Maros) megye, postai irányítószám: 540240.

Munkája megkönnyítése érdekében azonosítsa magát fiókjában felhasználónevével és jelszavával. Töltse ki a visszatérítési ürlapot az alábbi link-en: https://magazin.renania.ro/adauga-retur/

Mennyi időt vesz igénybe a termék cseréje és visszaküldése?

A kicserélt termékek általában a csomag kézhezvételétől számított 15 napon belül kerülnek vissza, de csak a csere iránti kérelem elküldése után, a fenti lépések szerint.

A készlet elérhetősége és árak

Hogyan ellenőrizhetem az árucikkek rendelkezésre állását?

Annak érdekében, hogy ellenőrizze a termék rendelkezésre állását a készletben, kattintson ennek leírására vagy a képre. Jelölve be a szükséges részleteket (méret, szín).

Rendelhetek egy olyan terméket, amely nincs raktáron?

A raktáron nem rendelkezésre álló termékek nem adhatók hozzá a megrendeléshez.A visszaigazoláshoz / foglaláshoz kérjük, írjon nekünk az alábbi e-mail címre: client@renania.ro.

Hogyan tudhatom meg, hogy egy termék raktáron van-e?

Figyelmeztetést kaphat, ha az árukészlet feltöltődött. Egyszerűen lépjen be felhasználói fiókjába felhasználónevével és jelszavával. Menjen a kívánt termékhez, válassza ki a kívánt méretet / színt, majd kattintson a következő gombra: "Értesítsen, mikor megjön".

Megvásárolhatom a honlapon nem rendelkezésre álló árucikkeket a bemutató üzletekből?

A központi raktár (Tg mureş) rendelkezésre álló készlete a honlapon ellenőrizhető.
Annak érdekében, hogy pontosan ellenőrizhesse rendelkezésre álló készleteünket bemutató üzleteinkben, kérjük, írjon nekünk a következő címre: client@renania.ro és szívesen segítünk.

Leszállítás és kifizetés

Az ország területén bárhová kiszállítanak?

Igen, a leszállítás Románia minden településére lehetséges.

A raktáron nem elérhető termékek megjelennek a számlán?

Nem, a nem elérhető árucikkekre nem állítunk ki számlát.

A megrendelés státusza

Hogyan ellenőrizhetem, hogy a rendelésem megérkezett?

A rendelés elhelyezését követően automatikus e-mailt fog kapni, amely megerősíti a megrendelés bejegyzését.

Hogyan törölhetem az elhelyezett rendelést?

Miután elkészült, a megrendelés automatikusan bekerül rendszerünkbe.A rendelés törléséhez kérjük, forduljon hozzánk a következő telefonszámon: 0372-759-270, illetve a client@renania.ro e-mail címen

Hogyan módosíthatom a rendelés kézbesítési címét?

Miután elkészült, a megrendelés automatikusan bekerül rendszerünkbe.Ennek módosítása érdekében kérjük, forduljon hozzánk a következő telefonszámon: 0372-759-270, illetve a client@renania.ro e-mail címen

Mikor kapom meg a megrendelt termékeket?

Általában, a megrendelt termékek leszállítása  a megrendelés kézhezvételétől számított 24-48 órán belül (1-2 munkanap) történik.

Hogyan tudhatom meg a csomag awb számát?

Rendszerünk automatikusan elküldi az e-mailt az awb számmal arra az e-mail címre, amellyel regisztrálta fiókját.Amennyiben nem kapja meg ezt az üzenetet, kérjük, írjon nekünk egy levelet a következő címre: comanda@renania.ro amelyben feltünteti a megrendelés számát.

Melyik futár cég végzi a megrendelés leszállítását?

Minden megrendelést a GLS futárszolgálattal szállítunk, és a 250 EUR + ÁFA-t meghaladó megrendelések esetén a szállítás ingyenes.ket. Kérésre más futárszolgálattal is szállíthatunk, kivéve az átvevésnél fizetett megrendelése